Troubleshooting links not working

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Account Management Help
add photos, video and audio
Add-on features and social media
Advanced
Advanced campaign settings
All about analytics
All about images
Basic steps
Calendar
Configure the Web Application Firewall (WAF)
Connect my Calendar and Online Storage to Workspace
contact support
copy files to my site
Create my email address
Customize campaign
Discover domains
discover linux hosting with cPanel
Discover Microsoft 365
Discover Online Storage
Discover Workspace Email
edit content
Email Marketing demo
expand your site with sections and pages
Explore email add-ons
Explore my account
Find server and port settings (IMAP/POP)
fine tune my website
get social
Get started with SSL certificates
Get the most out of Microsoft 365
help my site get found and monitor my metrics
Hosting & Servers
keep my account secure
Keep my email secure
know your privacy rights
Legacy
Manage your SSL certificate
Managed WordPress
Manual email configuration
Migrate and export my emails
My email account isn’t working (troubleshooting)
nameservers and DNS
online store
organize
parking, forwarding and monetizing
privacy and protection
publish my site
Quick Shopping Cart
Renew my products and services
renewals
Security
Set up a campaign
Set up email on my devices
set up my payment methods
Set up my Workspace Email account
start with the basics
Stay productive anywhere with Office apps
Streamline email tasks to help my business
transfer between accounts
transfer between registrars
Troubleshoot email and email setup
Troubleshooting
troubleshooting
Uncategorized
Upgrade and renewal options for email
Web & Classic Hosting
Website backups
Website Builder 7
Website Builder version 6
Website Security and Backups
Websites
work with databases
work with delegates
working with blogs

If your links in your campaigns aren’t working, here are a few things to check.

IssueTry this
Extra http
or
Typo in link
or
Missing link reference
This is the #1 reason most links aren’t working. Links use the markdown formatting of [Link display text](http://linkURL.com)
Look at your broken link in the composer, and make sure that everything in the rounded parentheses is a complete and correct link URL, with no extra “http”.Copy everything in the parentheses, and paste it into a web browser, to make sure it’s working.More info on adding links to text and images.
Google Analytics problemsIf you have Google Analytics integrated, it will add a whole bunch of extra parameters to your links, to look something like this:

http://linkURL.com?utm_source=Email Marketing&utm_content=xxx…

Copy only the first part, up to the ?, and paste that into a browser. If it works that way, there’s a problem with your Google Analytics set up.

See more info on setting up the Google Analytics addon.

It’s very smart to give all links a quick test before you send the email to others. You can do this in the Preview screen, and by sending yourself a test email.